CHINA - DIVERSITATE INCREDIBILĂ

AIRPLANE
Tipul transportului: AIRPLANE
Traseu: Shanghai, Yichang, Yangtze, Xi'an, Beijing
Perioada: 13 zile / 11 nopți
Prețuri de la 31999 MDL
data plecării data sosirii prețul Rezervă

China


Pentru mai multe detalii

Call centru

022266838

AVANTAJELE PRINCIPALE

 • Securitate și garanție pentru rezervarea dvs
 • Garantăm o calitate excelentă
 • Echipa profesională și atitudine competent
 • Concentrați-vă pe destinații atractive și populare
 • Programul
 • Prețul include
 • Prețul nu include
 • Hotel conform programului
Ziua 1: Zbor către Shanghai Ziua 1: Zbor către Shanghai
Zbor către China din Aeroportul Otopeni cu o companie aeriană de renume.

Ziua 2: Sosire in Shanghai Ziua 2: Sosire in Shanghai
Sosire în Shaghai și întâlnire cu ghidul local la aeroport, transfer la hotel. Veți înnopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 3: Shanghai Ziua 3: Shanghai
Toată ziua liberă sau posibilitatea unei excursii opţionale (fără prânz): Transfer la Templul Statuilor de jad ale lui Buddha. Vizitarea Templului Statuilor de jad ale lui Buddha. Este un cunoscut altar budist în nord-vestul orașului Shanghai, renumit pentru statuia din jad de un alb extraordinar  a lui Buddha, inalta de 1,95 m si statuia lui Budha din jad verde, in pozitie culcata cu o vechime de mai bine de un secol. Vizitarea Grădinii Yu, situată în centrul vechi al orașului, un excelent exemplu al design-ului clasic. După amiază puteţi vizita Concesiunea Franceză din Shanghai. Veti înnopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 4: Shanghai Ziua 4: Shanghai
Toată ziua liberă sau posibilitatea unei excursii opţionale (fără prânz): Vizită la orașul pe apă. Situat într-o suburbie a orașului Shanghai, Zhujiajiao este un antic oraș pe apă binecunoscut în întreaga ţară. Având și un al doilea nume – Veneţia din Shanghai, acest mic oraș este conectat prin punti delicate, de diferite forme  și stiluri. Podurile vechi unice de-a lungul râurilor, micile râuri umbrite de sălcii și curţile caselor specifice atrag toţi turiștii către o lume  cu  totul nouă, plină de antichitate agrement și liniște. Întoarcere la Shanghai. Veti înnopta la hotelul Zhongxiang sau un hotel similar de 4*.

Ziua 5: Shanghai – Yichang Ziua 5: Shanghai – Yichang
Transfer catre gara si îmbarcare într-un tren de mare viteza spre Yichang. (aprox. 8 h, Trenul este echipat cu un car ce ofera mâncare, bauturi si gustari pe timpul calatoriei). Sosire în Yichang si întâlnire cu ghidul local la gara. Transfer catre dig si îmbarcare la bordul unui vas de croazieră dupa amiaza. 4 nopti la bordul unui vas de 4*.

Ziua 6: Croazieră pe râul Yangtze Ziua 6: Croazieră pe râul Yangtze
Mic dejun la bord. Croazieră scenică – Canionul Xiling, prânzul la bord, excursie la mal la Barajul Celor trei defileuri, trecerepe lângă ecluza barajului. Veți lua cina la bord.

Ziua 7: Croazieră pe râul Yangtze Ziua 7: Croazieră pe râul Yangtze
Mic dejun la bord, veți trece pe lângă canionul Wu, iar apoi veţi participa la o excursie de neuitat pe malul râului Shennong. Vă veți întoarce la bord pentru a lua prânzul. Aveți ocazia să vedeți canionul Qutang. Cină la bord.

Ziua 8: Croazieră pe râul Yangtze Ziua 8: Croazieră pe râul Yangtze
Mic dejun la bord. Excursie la mal către Shi Baozhai. Prânzul și cina la bord.

Ziua 9: Yangtze – Xi’an Ziua 9: Yangtze – Xi’an
Sosireîn Chongqing și întâlnire cu ghidul local la dig. Transfer către gară și îmbarcare în tren către Xi’an cu cușetă. Sosire în Xi’an ș iîntâlnire cu ghidul local. Transfer la hotel. Veți înnopta în hotelul Tianyi Commercial Xi’an 4* sau similar.

Ziua 10: Xi’an Ziua 10: Xi’an
Toată ziua liberă sau posibilitatea unei excursii opţionale (fărăprânz). După micul dejun transfer către Armata de Teracotă care conţine mai mult de 6000 de sculpture în mărime naturală de teracotă ale soldaţilor și cailor într-o ipostază de luptă și arată minunata artă a sculpturii din acea vreme. Oprire pentru fotografii la Zidul Orașului. Transfer către gară și apoi călătorie cu trenul de noapte către Xi’an în cabine cu 4 paturi la clasa I.

Ziua 11: Sosireîn Beijing Ziua 11: Sosireîn Beijing
Sosire în Beijing și întâlnire cu ghidul local la gară. Transfer la hotel pentru mic dejun. Vizită la palatul de vară. Palatul de vară este cea mai bine conservată și cea mai mare grădină din China. Cele două elemente principale ale grădinii sunt Coridorul Lung și Lacul Kunmig. Veți fi cazați la Hotelul Grand Gongda Jianguo de 4* sau similar.

Ziua 12: Beijing
Toată ziua liberă cu posbilitatea de a participa la o excursie opţionala la Marele Zid Juyongguan și Parcul Olympia (fără prânz). Transfer către Marele Zid (secţiunea Juyongguan), ce a fost construit între anii 770 – 475 î. Hr.. urcând pe o lungime de 2484 de mile, Marele Zid este cu adevărat uimitor. Acesta urcă de-a lungul unui peisaj muntos superb la 75 km NV de Beijing. Parapeturile și turnurile de veghe sunt înalte și abrupte, în anumite locuri și oferă o priveliște superb peste dealuri. Întoarcere  în centrul orașului și transfer către Parcul Olympia cu oprire pentru fotografii la Stadionu lNaţional din Beijing. (Cuibul de pasăre). Program opţional de seară: Cină cu raţă la cuptor. Noaptea la Hotelul Grand Gongda Jianguo de 4* sau similar.

Ziua 13: Beijing
Toată ziua liberă sau posibilitatea unei excursii opţionale (fără prânz) Transfer la Orașul Interzis. Vizită la Orașul Interzis. Acesta este fostul Palat Imperial, de unde 24 de împăraţi ai dinastiei Ming și Qing au condus China timp de 500 de ani. Vizită la Templul Raiului.  Sala de Rugăciune pentru Recolte Bune este considerată un punct de reper al orașului Beijing. Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere către casă.

Servicii incluse:
Transfer Chișinău - București - Chișinău (cu autocarul)
Zbor dus-întors
Taxe de aeroport
bagaj de cala si de mana

Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
6 nopti cazare la hoteluri de 4* cu mic dejun bufet
4 nopti cazare vapor de croaziera cu mic dejun, pranz si cina
1 noapte cazare tren cabina cu 4 paturi
Bilete de tren de mare viteza la clasa a doua din Shanghai catre Yichang si din Chongqing catre Xi`an
Excursii conform programului
 
Servicii neincluse:
Asigurare medicală și de bagaje: 20 €/pers (opțional)
Pachet excursii opționale: 199 €/pers. (opțional):
 • Grădina Yu și Templul Jade Buddha (Shanghai)
 • Orașul de apa Zhujiajiao (Shanghai)
 • Terracotta Army, oprire pentru poze la zidul Orașului (Xi’an)
 • Marele zid Juyongguan, poze la Parcul Olympia (Peking)
 • Orașul Interzis, Templul Raiului (Peking)
Pachet cină x 5 la hotel + rață pekineză: 149 €/pers.
Bacșiș obligatoriu echipaj croazieră: 150 RMB/persoana (se achită la fața locului)
Suprataxă pentru camera single: 399 €/pers.
 
- 3 noapți în hotelul Zhong Xiang Grand Hotel, намиращ се в Шанхай;
- 4 nopți într-o navă de croazieră de 4 * President Cruises Yangtze
- 1 noapte în hotelul Titan Jincheng Art Hotel, намиращ се в Сиан;
- 1 noapte în trenului de mare viteză Xian-Beijing; 
- 2 noapți în hotelul Riverside Hotel Beijing, намиращ се в Пекин.
 


Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel