Compania

Acum  e 10 ani, de când Premio Travel a deschis ușile primului său birou în Polonia, iar anul acesta își salută cu mândrie ziua de naștere în 14 țări din Europa. Compania este deținută de Premium Travel Group, un operator de turism internațional cu sediul în Olanda, care oferă în principal excursii în afara sezonului turistic activ către destinații populare.
Premio Travel Moldova este cel mai tânăr și perspectiv reprezentant din grup.
Birouri în Europa pentru Premio Travel și Nickal Travel
Premio Travel permite consumatorilor să beneficieze de o serie de servicii de călătorie la prețuri incredibil de accesibile. Însă prețul mic nu este avantaj al companiei.Calitatea serviciilor este la fel de importantă ca și prețul
. Experiența acumulată de-a lungul anilor îi asigură pe agenții că excursiile pe care le oferă sunt excelente.
Pentru companie, principiul de ghidare este „cea mai scurtă rută”, care include în permanență servicii personale și consultarea clienților. Oricine poate face o rezervare prin telefon, poate primi gratuit contractul de curierat și numai după ce a luat în considerare condițiile pentru a o semna. De luni până duminică, între 09:00 și 19:00, o echipă de agenți profesioniști este disponibilă la call center pentru rezervări și întrebări.

Clienții Premio Travel au un alt avantaj deosebit. În fiecare an, operatorul turistic adaugă noi destinații, oferind întotdeauna oferte speciale mai întâi clienților săi.

Lumea te așteaptă! Cunoaște-o pentru a o schimba!

 

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel