Avantaje

  • Verificăm personal calitatea - știm că ați așteptat sărbătorile tot anul. De aceea, este de cea mai mare importanță pentru noi să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate și confort în timpul vacanței. Și pentru că acest lucru să se întâmple, asociații noștri monitorizează în permanență hotelurile și locurile pe care le veți vizita alături de noi. Din această cauza, dl. Martin Pasinger (CEO al Premio Travel Group) a declarat: „Încrederea este foarte greu de câștigat, dar se pierde în câteva minute. Pentru aceasta, eu personal pregătesc fiecare traseu și verific fiecare hotel. Doar atunci când sunt convins că traseul este interesant, dar nu prea aglomerat, când știu eu însăși că putem oferi hoteluri excelente, doar atunci putem oferi noi excursii ".
     
  • Oferim o atitudine profesională la fiecare nivel de comunicare cu clienții - următorul pas pentru a vă asigura confortul este serviciul profesional pe care îl vom întâlni, fie că veți contacta centrul nostru de apel, ne puteți vizita la biroul nostru din Chișinău sau veți avea încredere într-un agent autorizat pentru orașul tău. Și pe tot parcursul călătoriei, ghiduri turistice profesionale vor fi acolo pentru a răspunde la orice întrebare.
     
  • Garanție de cel mai mic preț pentru călătoriile noastre cu avionul - în calitate de companie internațională, Premio Travel Group are posibilitate de a rezerva curse charter întregi sau un număr mare de locuri pe zboruri programate, beneficia de reduceri mari la rezervarea camerelor în hoteluri de renume, iar acest lucru ne invită să vă oferim serviciile noastre la prețuri excelente. 

Abonează-te pentru noutăți

Înscriere la noutăți pentru oferte speciale și promoții din partea
PremioTravel